ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΟΥ
Image
Έλενα Τσιγαρίδου

Αποφοίτησε με άριστα από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Ρώμης (Academia di Belle Arti). Εργάζεται ως καθηγήτρια τέχνης στην Αμερικανική ΑκαδημίαΛάρνακας και παράλληλα διευθύνει το Art & Design School «Ispirazione».

Χαρακτηριστικό των έργων της είναι η λεπτομερής μελέτη και παρακολούθηση του αντικειμένου, με απώτερο στόχο τη διέγερση των αισθήσεων, των αναμνήσεων και της αναζήτησης, φιλτραρισμένα μέσα σε έναν απόλυτα προσωπικό και μοντέρνο εικονογραφημένο λόγο.

Έργα της εκτέθηκαν σε πολλές εκθέσεις στην Κύπρο,στην Ευρώπη,στις Η.Π.Α. και στο Ντουμπάι, ενώ πολλά από αυτά ανήκουν πλέον σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο, όπως το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου και στην Κρατική Πινακοθήκη Κύπρου,στις Η.Π.Α.,στο Βέλγιο,στην Ιταλία και στην Ελλάδα, όπως το Μουσείο Φρυσίρα στην Αθήνα.Διακρίθηκε σε διάφορους διεθνεί διαγωνισμούς. Βραβεύτηκε από την Madame Figaro «Δημιουργός της Χρονιάς 2017». Το 2016 κέρδισε το πρώτο Βραβείο Ζωγραφικής στον 4οΔιαγωνισμό Τηλέμαχου Κάνθου και το πρώτο Βραβείο Χαρακτικής στον 5οΔιαγωνισμό Τηλέμαχου Κάνθου

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΕ
  • ΗΜΕΡΕΣ
  • ΩΡΕΣ
  • ΛΕΠΤΑ
  • ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Inerbeing

ΥΨΟΣ ΕΡΓΟΥ  111 εκ

ΠΛΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ 70 εκ

 

Αριθμός Συμμετοχής 120

1600€