ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
Image
Ανδρέας Παρασκευά

Γεννήθηκε στηΛευκωσία το 1962. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Αθηνών. Φοίτησε στα εργαστήρια των Δ. Μυταρά, Τ. Πατρασκίδη και Π. Τέτση. Στο εργαστήριο του τελευταίου έκανε και το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών του στον τομέα της ζωγραφικής και αποφοίτησε με άριστα. Σπούδασε επίσης σκηνογραφία στο εργαστήριο του Β.Βασιλειάδη και χαρακτική στο εργαστήριο του Θ. Εξαρχόπουλου.

Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Εθνική Λυρική Σκηνή Αθηνών στο σκηνογραφικό τμήμα. Εργάστηκε επίσης ως σκηνογράφος για πολλές παραστάσεις στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Έχει στο ενεργητικό του δέκα ατομικές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο αλλά και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η 5η Μπιενάλε Πεκίνου, Κουβέιτ και άλλες. Έργα του βρίσκονται στη συλλογή του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, στις δημοτικές πινακοθήκεςΛάρνακας καιΛεμεσού, στη συλλογή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές της Κύπρου και του εξωτερικού.

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΕ
  • ΗΜΕΡΕΣ
  • ΩΡΕΣ
  • ΛΕΠΤΑ
  • ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Το Σγαρτίλι

ΥΨΟΣ ΕΡΓΟΥ  31 εκ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΕΡΓΟΥ 10 εκ

 

 

Αριθμός Συμμετοχής 423

350€